Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při... Celý popis
Koupit za 69 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
SUNFOOD Tamari sójová omáčka 175ml
Doprava:
80 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Tamari sojová omáčka 175ml Sunfood
Doprava:
36 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Sunfood Tamari sojová omáčka 175 ml
Doprava:
100 Kč
Skladem
61 Kč
Koupit za 61 Kč
Popis
Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky.
Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a ječmene, která se používá jako koření.
Tamari je v podstatě sójová omáčka. Vyrábí se ze sójových bobů a mořské soli. Kvasí řadu měsíců v dřevěných kádích jako vedlejší produkt výroby Miso. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, je i jeho cena vyšší. Oproti Shoyu je vhodná i pro bezlepkovou dietu.
POUŽITÍ: k ochucení polévek, omáček, zeleniny, masa, salátů apod.
SLOŽENÍ: voda, sojové boby, mořská sůl, Aspergillus oryzae (koji)
Výživové hodnoty ve 100g: Energie 415kJ/99kcal, tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 11,4g z toho cukry 5,2g, bílkoviny 13,4g, sůl 13,4g.
Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a ječmene, která se používá jako koření.
Tamari je v podstatě sójová omáčka. Vyrábí se ze sójových bobů a mořské soli. Kvasí řadu měsíců v dřevěných kádích jako vedlejší produkt výroby Miso. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, je i jeho cena vyšší. Oproti Shoyu je vhodná i pro bezlepkovou dietu.
POUŽITÍ: k ochucení polévek, omáček, zeleniny, masa, salátů apod.
SLOŽENÍ: voda, sojové boby, mořská sůl, Aspergillus oryzae (koji)
Výživové hodnoty ve 100g: Energie 415kJ/99kcal, tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 11,4g z toho cukry 5,2g, bílkoviny 13,4g, sůl 13,4g.
Parametry
Výrobce | Sunfood |
Hmotnost | 225 g |
Objem | 175 ml |