Špaldové kroupy se získávají loupáním a broušením zrna špaldy, díky této úpravě je vaření rychlejší a není potřeba zrna dopředu namáčet. Špaldové kroupy můžeme přidat do polévek, zeleninových či masových směsí, jsou vhodné i do karbanátků. Složení: pšenice špalda Alergeny: lepek Nutriční hodnoty: Energetická hodnota: 1480 kJ / 354 kcal Tuky: 2,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 64,3 g z toho cukry: 0 g Bílkoviny: 15 g Sůl: 0 g

Koupit za 35 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Špaldové kroupy se získávají loupáním a broušením zrna špaldy, díky této úpravě je vaření rychlejší a není potřeba zrna dopředu namáčet. Špaldové kroupy můžeme přidat do polévek, zeleninových či masových směsí, jsou vhodné i do karbanátků.

Složení: pšenice špalda

Alergeny: lepek

Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota: 1480 kJ / 354 kcal
Tuky: 2,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 64,3 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 15 g
Sůl: 0 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Natural Jihlava