Kakaové máslo má využití nejen v kuchyni jako perfektní přísada do všelijakých čokoládových dobrot, ale je skvělé i v péči o pleť. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Složení: 100%... Celý popis

Koupit za 198 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kakaové máslo má využití nejen v kuchyni jako perfektní přísada do všelijakých čokoládových dobrot, ale je skvělé i v péči o pleť. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni.
Složení: 100% kakaové máslo
Nutriční údaje na 100 g:

Energetická hodnota
3758 kJ / 898 kcal

Tuky
99,60 g

   z toho nasycené mastné kyseliny
60,70 g

Sacharidy
0,10 g

   z toho cukry
0 g

Vláknina
 

Bílkoviny
0,10 g

Sůl
0 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Natural Jihlava
Hmotnost 200 g
Druh čokoládové