Adzuki se stanou chutnou součástí různých zeleninových směsí, luštěninových placek či karbanátků. Vykouzlíte z nich i chutnou pomazánku a určitě se s nimi nebojte experimentovat na sladko. Často nazývají fazolemi, ale o pravé fazole se nejedná. Příbuzností jsou spíše bližší mungu. Pocházejí z Asie, kde se pěstovaly už před rokem 1000 př. n. l. V Číně a v Japonsku se typicky používají především na přípravu sladkých pokrmů. Neobejde se bez nich například sladký krém mochi. Z namočených fazolí se... Celý popis
Koupit za 141 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Fazole adzuki 1 kg BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
49 Kč
Skladem
141 Kč
Koupit za 141 Kč
Country Life Fazole adzuki 1 kg BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
59 Kč
Skladem
151 Kč
Koupit za 151 Kč
Country Life Fazole adzuki BIO 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Country Life Fazole adzuki 1 kg BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
69 Kč
Skladem
156 Kč
Koupit za 156 Kč
Country Life Fazole adzuki 1 kg BIO
Doprava:
59 Kč
148 Kč
Koupit za 148 Kč
Popis
Adzuki se stanou chutnou součástí různých zeleninových směsí, luštěninových placek či karbanátků. Vykouzlíte z nich i chutnou pomazánku a určitě se s nimi nebojte experimentovat na sladko.
Často nazývají fazolemi, ale o pravé fazole se nejedná. Příbuzností jsou spíše bližší mungu. Pocházejí z Asie, kde se pěstovaly už před rokem 1000 př. n. l. V Číně a v Japonsku se typicky používají především na přípravu sladkých pokrmů. Neobejde se bez nich například sladký krém mochi. Z namočených fazolí se pak dělá horký nápoj, který je podobný čaji. V Japonsku jsou adzuki hned druhou nejoblíbenější luštěninou po sóje.
Před vařením je třeba adzuki namáčet minimálně 8 hodin. Následně se vaří zhruba 45 minut. Po uvaření mají lehce světlejší barvu do fialova a nerozpadají se. Fazole adzuki můžete stejně jako fazole mungo nechat naklíčit.
Složení : Fazole adzuki*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě : Fazole adzuki namočte na 5 hodin, propláchněte a vařte cca 50-55 minut do měkka.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1281kJ/304kcal. Tuky: 1,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 42 g. z toho cukry: 3,1 g. Bílkoviny: 23 g. Sůl: 0 g
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Legislativní zařazení: Luštěniny – fazole barevná.
Země původu : Čína.
Často nazývají fazolemi, ale o pravé fazole se nejedná. Příbuzností jsou spíše bližší mungu. Pocházejí z Asie, kde se pěstovaly už před rokem 1000 př. n. l. V Číně a v Japonsku se typicky používají především na přípravu sladkých pokrmů. Neobejde se bez nich například sladký krém mochi. Z namočených fazolí se pak dělá horký nápoj, který je podobný čaji. V Japonsku jsou adzuki hned druhou nejoblíbenější luštěninou po sóje.
Před vařením je třeba adzuki namáčet minimálně 8 hodin. Následně se vaří zhruba 45 minut. Po uvaření mají lehce světlejší barvu do fialova a nerozpadají se. Fazole adzuki můžete stejně jako fazole mungo nechat naklíčit.
Složení : Fazole adzuki*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě : Fazole adzuki namočte na 5 hodin, propláchněte a vařte cca 50-55 minut do měkka.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1281kJ/304kcal. Tuky: 1,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 42 g. z toho cukry: 3,1 g. Bílkoviny: 23 g. Sůl: 0 g
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Legislativní zařazení: Luštěniny – fazole barevná.
Země původu : Čína.
Parametry
Výrobce | Country Life |
Bio | ano |