Špaldové kernotto (velké kroupy) 500 g BIO Kernotto vzniká loupáním a broušením špaldy. Tato úprava umožňuje rychlejší vaření bez nutnosti zrna namáčet. Kernotto je vhodné do polévek, karbanátků, do masových a zeleninových směsí nebo jako příloha. Příprava: Kernotto propláchněte pod tekoucí vodou, vložte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. 20-30 minut pro křupavé zrno, po 50 min je zrno měkké (vhodné do pomazánek). Složení: špaldové... Celý popis

Koupit za 56 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Špaldové kernotto (velké kroupy) 500 g BIO

Kernotto vzniká loupáním a broušením špaldy. Tato úprava umožňuje rychlejší vaření bez nutnosti zrna namáčet. Kernotto je vhodné do polévek, karbanátků, do masových a zeleninových směsí nebo jako příloha.

Příprava: Kernotto propláchněte pod tekoucí vodou, vložte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. 20-30 minut pro křupavé zrno, po 50 min je zrno měkké (vhodné do pomazánek).

Složení: špaldové kroupy bio

Alergeny: Výrobek obsahuje lepek.

Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Pro-Bio
Hmotnost 500 g
Bio ano